Sök
  • Rådmansö bageri

Surdeg



Bilden ovan visar det som behövs för att starta en surdeg. Det du ser är fullkornsmjöl av råg, ljummet vatten, en glasburk, ett decilitermått och en sked.


Blanda 1deciliter fullkornsmjöl av råg med en deciliter ljummet vatten. Låt stå i rumstemperatur i två dagar.


Fortsättning följer..

431 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Surdeg steg 2

Att vara en råvara

Vi är alla en del av nånting större, vad vi gör och hur vi beter oss spelar roll.

HITTA HIT

Bageriet ligger cirka 15 minuter utanför Norrtälje. Kör E18 mot Kapellskär. Efter 12 km sväng vänster mot Södersvik, följ vägen i cirka 3 km och så ligger bageriet till vänster. Välkommen!

ÖPPETTIDER

Torsdagar 7-16
Fredagar 7-16
Lördagar 8-15
Söndagar 9-15

NÅ OSS HÄR

Telefon: 072-526 06 00 bageriet@radmansobageributik.se

FÖLJ OSS! 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon