top of page

Surdeg

  • Rådmansö bageri
  • 22 feb. 2020
  • 1 min läsning


Bilden ovan visar det som behövs för att starta en surdeg. Det du ser är fullkornsmjöl av råg, ljummet vatten, en glasburk, ett decilitermått och en sked.


Blanda 1deciliter fullkornsmjöl av råg med en deciliter ljummet vatten. Låt stå i rumstemperatur i två dagar.


Fortsättning följer..

 
 
 

Senaste inlägg

Visa alla
Att vara en råvara

Vi är alla en del av nånting större, vad vi gör och hur vi beter oss spelar roll.

 
 
 

Comments


HITTA HIT

Bageriet ligger cirka 15 minuter utanför Norrtälje. Kör E18 mot Kapellskär. Efter 12 km sväng vänster mot Södersvik, följ vägen i cirka 3 km och så ligger bageriet till vänster.


Välkomna!

ÖPPETTIDER
NÅ OSS HÄR

Telefon: 072-526 06 00

Våra telefontider är våra öppettider.

Ibland har vi mycket att göra i bageriet men vi svarar efter bästa förmåga!

Mail: bageriet@radmansobageributik.se
Kontakta oss gärna med frågor!

Om du mailar en beställning till oss, invänta alltid en bekräftelse på att vi tagit emot just din beställning.

Tisdag-onsdag 7-14
Torsdag-fredag 7-16
Lördag-söndag 8-15

FÖLJ OSS! 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page