Sök
  • Rådmansö bageri

Surdeg



Bilden ovan visar det som behövs för att starta en surdeg. Det du ser är fullkornsmjöl av råg, ljummet vatten, en glasburk, ett decilitermått och en sked.


Blanda 1deciliter fullkornsmjöl av råg med en deciliter ljummet vatten. Låt stå i rumstemperatur i två dagar.


Fortsättning följer..

178 visningar
HITTA HIT

Bageriet ligger cirka 15 minuter utanför Norrtälje. Kör E18 mot Kapellskär. Efter 12 km sväng vänster mot Södersvik, följ vägen i cirka 3 km och så ligger bageriet till vänster. Välkommen!

ÖPPETTIDER

Extra påsköppet! 

Skärtorsdagen 7-16

Långfredagen 9-15
Påskafton 8-15
Påskdagen 9-15

NÅ OSS HÄR

Telefon: 072-526 06 00 bageriet@radmansobageributik.se

FÖLJ OSS! 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon