Bageriets Historia

Allt började med en känsla av att bli lurad.

Tänk om det gick att gå in i en butik där du inte behöver fundera på vad det är du får utan bara vad det är du vill ha.

Noga utvalt och noga bortvalt med miljön, klimatet och kvalitén i åtanke och med hållbarhet som ledord.

2012 öppnade den butiken och vi har hållit igång sedan dess. 

Vårt utbud och våra öppettider har utökats och varierat genom åren men nu bedriver vi året-runt-verksamhet så att du alltid kan slinka in på en fika, käka lunch eller inhandla ditt dagliga bröd hos oss.

IMG_3753.jpg
Logga med adress.jpg
_MG_3583.jpg

Vår baktanke

Rådmansö Bageributik är ett litet bageri med stort hjärta där kvalitén alltid är i fokus. 

Här bakas alla bröd och bakverk på 

traditionellt sätt från grunden.

Med de bästa råvaror och passion för god smak skapar vi njutningar och upplevelser för våra kunder.

 

Alla bröd bakas med surdeg. De får jäsa en längre tid och utveckla fantastiska smaker. Slutresultatet blir ett godare och nyttigare bröd med lång hållbarhet.

Vi vill att allt bröd, och egentligen allt vi äter, ska vara gott, näringsrikt, helst närproducerat och gjort med omtanke för miljön.

Ärligt och gott bröd helt enkelt – det är vår enkla baktanke och den genomsyrar allt vi gör.