top of page
HÄR FINNS VI
Telefon till bageriet i Södersvik:
072-526 06 00
Våra telefontider är våra öppettider.
Ibland har vi mycket att göra i bageriet men vi svarar efter bästa förmåga!
Mail: bageriet@radmansobageributik.se
Kontakta oss gärna med frågor!
Om du mailar en beställning till oss, invänta alltid en bekräftelse på att vi tagit emot just din beställning.
-
Vad har ni som är veganskt?Alla bröd förutom Kavring, Södersvik, Roslagslimpa och Källarfranska är veganska! Vi har också en supergod lunchmacka som är vegansk, plus en liten chokladkaka att fika på!
-
Har ni något glutenfritt?Nej, det har vi tyvärr inte – eftersom vi hanterar väldigt mycket mjöl i bageriet så kan vi aldrig garantera att kontaminering inte sker och får därför inte kalla något glutenfritt. Om du inte är allergisk mot gluten, men har svårt att bryta ner det så kan det vara bra att veta att vi bakar våra bröd på surdeg och med lång naturlig jäsning. Under den väldigt långa jäsningen bryts glutenet ner något och det blir inte lika jobbigt för magen att smälta det. Vi har även några kondisbitar som är bakad utan tillsatt gluten!
-
Hur gör jag om jag vill beställa?Skicka ett mail till oss på bageriet@radmansobageributik.se Glöm inte att du måste få en bekräftelse på din beställning om du beställer via mail!
-
Vilka dagar finns de olika bröden?Eftersom vi sysslar med mathantverk så kan det vara så att vissa bröd inte finns på sina utsatta dagar, vi gör alltid vårt bästa för att det ska finnas men surdeg är lite knepigt ibland! Tisdagar: Infjärden, Levain, Refsnäs, Åkerö och Gräskö Onsdagar: Infjärden, Levain, Refsnäs, Gräskö, Åkerö och kulturspannmålsbröd Torsdagar: Infjärden, Levain, Refsnäs, Åkerö, Roslagslimpa, Rågarö och kulturspannmålsbröd Fredagar: Infjärden, Levain, Refsnäs, Åkerö, Gräskö, Roslagslimpa, Baguette, Brytbaguette och Södersvik Lördagar: Infjärden, Levain, Refsnäs, Åkerö, Gräskö, Baguette, Brytbaguette, Södersvik, Kavring och kulturspannmålsbröd Söndagar: Infjärden, Levain, Refsnäs, Åkerö, Rågarö, Kavring och kulturspannmålsbröd
bottom of page