Levain

Ett fluffigt bröd med stora hål bakat på vete, grov råg, surdeg och salt.

Gott som ostmacka, till soppan eller bara med lite olivolja och salt. 


 

Infjärden

Gjort på vete, lantvete, surdeg och salt. 

Gott färskt men precis lika gott att rosta! 


 

Refsnäs

Kan inte bli för mycket råg. 

Råg, vete, klippt råg, surdeg och salt gör det här brödet så gott som det är! 

Åkerö

Kanske mest känt som ett höstäpple men det här brödet är gjort på vete, fin råg, surdeg och salt. 

En riktig Rådmansö bageri-klassiker.

Emmer

Innehåller dinkel, emmer, surdeg och salt.

Emmer började odlas för 8000 år sedan och är en korsning mellan enkorn och ett vildgräs och gör det här brödet jäääättegott! 

Bulle

Världens bästa bullar görs med vete, smör, socker, jäst, salt, kardemumma och vatten.

Behöver kanske inte beskrivas? Behöver mest upplevas! 

HITTA HIT

Du hittar oss cirka 15 minuter från Norrtälje. Kör E18 mot Kapellskär. Efter 12 km sväng vänster mot Södersvik. Framme!

ÖPPETTIDER

Öppettider:
Fredagar 7-16
Lördagar 8-15
Söndagar 9-15

Välkomna!

NÅ OSS HÄR

Telefon: 072-526 06 00 bageriet@radmansobageributik.se

FÖLJ OSS! 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon